הקמת מערך גיוון, הכללה וקהילה

מאת: לשכת הנשיא
פורסם ב:
תיאור: אוניברסיטת חיפה גאה להכריז על הקמתו של מערך גיוון, הכללה וקהילה, בראשותן של פרופ' ערין סלאמה-קודסי מהחוג לשפה וספרות ערבית וד"ר יעל גרנות-ביין אשר שימשה עד לאחרונה כמנהלת היחידה למעורבות חברתית בדקנאט הסטודנטים.
הקמת המערך הינה צעד משמעותי במימוש חזון הקיימות החברתית שמקדמת אוניברסיטת חיפה. קהילת האוניברסיטה משקפת את החברה הישראלית, על כל מרכיביה, גווניה ושדרותיה. ניהול מושכל ופרואקטיבי של הקמפוס בהיבט של גיוון, הוא תנאי הכרחי לצמיחה ולחדשנות, ולחיזוק תחושת השייכות והלכידות בקרב חברי הסגל והסטודנטים. מערך גיוון, הכללה וקהילה יהיה אמון על מיפוי האוכלוסיות השונות המיוצגות בקמפוס ועל יצירת הזדמנויות לשיח בין חברי וחברות סגל מנהלי ואקדמי, סטודנטים וסטודנטיות מקבוצות אוכלוסייה שונות. המערך יוביל עיצוב מדיניות ויישום פרקטיקות שיאפשרו יצירת שותפות אמיתית בין אוכלוסיות שונות מהן מורכבת קהילת האוניברסיטה.
SDGs : SDG 05, SDG 10  |  יחידות: מנהל  | מועד: 2023 |  קישור