הנציבות למניעת הטרדה מינית לרשותכן/ם – עלון מידע מיוני 2023

מאת: הנציבות למניעת הטרדה מינית
פורסם ב:
תיאור: יעד הנציבות למניעת הטרדה מינית באוניברסיטת חיפה הוא לשמש כתובת בטוחה לפניות ולהושיט סיוע לנפגעי/ות הטרדה מינית מתוך הקהילה האוניברסיטאית. בתוך כך, הנציבות פועלת להגברת המודעת להיקפי התופעה, מאפייניה המגוונים, ועמידה איתנה על העיקרון של : אם יש ספק – אין ספק! מדי פעם לפעם מוציאה הנציבות עלון מידע המוקדש לנושא מסוים מכלל ההיבטים הקשורים לתחום פעילותה. עלון מיוני 2023 מעודד את כל משהיו עדות/ים להטרדה מינית לדווח עליה לנציבות באופן מיידי. על פי התקנון החדש, חלה על בעלי/ות תפקידים באוניברסיטה חובת דיווח לנציבות במידה והם יודעים/ות על הטרדה מינית בתחום סמכותם/ן. להלן פרטי צוות הנציבות: הנציבה פרופ' ענת דרך-זהבי, מייל: anatdz@research.haifa.ac.il, נייד: 054-5349080; סגנית הנציבה גב' מירב אילון, ראש מנהל הפקולטה למדעי החברה, מייל: dmerav@univ.haifa.ac.il, נייד: 054-3213951; סגנית הנציבה גב׳ שרה להיאני, מנהלת פרויקט ויצ"ו ור.מינהל ביה"ס לעיצוב, מייל: nsarah@univ.haifa.ac.il, נייד: 052-5637460.
SDGs : SDG 05, SDG 08  |  יחידות: מנהל  | מועד: פעילות שוטפת |  קישור