"הדמיון בשוני" – פתיחת תערוכה פוטו-וויס

מאת: דיקנאט הסטודנטים, לשכט הרקטור
פורסם ב:
תיאור: תערוכה של מיצגי סיום בקורס פוטו-וויס, שנערך באוניברסיטת חיפה, הוא פרויקט משותף ללשכת הרקטור ולדיקנאט הסטודנטים. התערוכה הוצגה ברחבה המרכזית של ספריית יונס וסוראיה נזריאן באוניברסיטת חיפה. בקורס פוטו-וויס התגבשה קבוצת דיון ועבודה משותפת של סטודנטים/יות מהחוגים השונים. מיצגי התערוכה מגלמים את העבודה בקבוצה, החל מהעלאת רעיונות ונושאים לדיון, דרך הדרכה ולימוד בנושא פוטו-וויס וצילום, ועד ליציאה לצילומים בקמפוס, בחוץ ובבית, בהדרכתה של עו"ס רנא סמעאן ג'ובראן. כול מיצג ספוג בחוויות אישיות של היוצר/ת שלו, דרכן חברי/ות הקבוצה לומדות על השוני והדמיון ביניהם. פתיחת התערוכה התקיימה ב 16.03.2023 בשעה 12.30.
SDGs : SDG 05, SDG 10, SDG 04  |  יחידות: לשכת הרקטור; דיקאנט הסטודנטים; ספריית יונס וסוראיז נזריאן, אוניברסיטת חיפה  | מועד: 2023 |  קישור