סטודנטיות לתואר שני מבית הספר למדעי הסביבה על רקע הר הזבל
תיאור
התמודדות עם בעיית הגידול בבזבוז המזון היא בראש סדר העדיפויות של ממשלות וארגונים בין־לאומיים. בעוד שאנו יודעים שמשקי בית פרטיים הם התורמים העיקריים לבזבוז מזון במדינות מפותחות, במחקר שנערך לאחרונה על ידי חוקרות מתחומי ידע שונים – פרופ' טלי כץ־גרו, פרופ' אופירה אילון, ד"ר קרן קפלן מינץ וד"ר אפרת אלימלך, ובמימון הקרן הישראלית למדעים (ISF) – נחקרים מספר גורמים המשפיעים על בזבוז מזון ביתי, כולל: מחסור בעבר, תרבות הצריכה ומסורות אירוח. ממצאי המחקר מניחים את היסודות למחקר עתידי ולגיבוש מדיניות בנושא.
צוות הפרויקט:
פרופ' אופירה אילון, בית הספר למדעי הסביבה
פרופ' טלי כץ־גרו, החוג לסוציולוגיה
ד"ר קרן קפלן מינץ, החוג למדעי הלמידה וההוראה, הפקולטה לחינוך
ד"ר אפרת אלימלך, בית הספר למדעי הסביבה
אתר זה עושה שימוש שימוש בקבצי עוגיות (COOKIES) וטכנולוגיות מעקב לצורך תפעולו התקין ואבטחתו וגם למטרות נוספות כמו שיפור חווית הגלישה, ניתוח נתונים סטטיסטיים פרסום מותאם אישית או מבוסס העדפות. אנו לא נתקין באמצעות האתר על מכשירך עוגיות וטכנולוגיות מעקב נוספות שאינן הכרחיים לתפעול הטכני של האתר ללא הסכמתך. למידע נוסף אנא עיין בחלק "נתונים שאינם מידע אישי אשר אנו אוספים באתר" במדיניות הפרטיות שלנו.
"This website uses cookies and tracking technologies for its proper functioning and security, as well as for additional purposes such as improving your browsing experience, statistical data analysis, and personalized or preference-based advertising. We will not install on your device any cookies or tracking technologies that are not strictly necessary for the technical operation of the site without your consent. For more information, please refer to the section “Non-Personal Data we Collect" in our privacy policy